Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 038 st

Söderfors Herrgård

Konferera effektivt i en av nordupplands modernaste konferensanläggningar inrett i en av nordupplands äldsta byggnader. Söderfors Herrgård är precis som sin systerherrgård i Gimo en av Sveriges vallonherrgårdar. Byggd på 1600-talet och ombyggd på 1700-talet är detta också en av vallonbygdens äldsta herrgårdar. Den mest kände ägaren var mäster Claes Grill. Grill ägde flera bruk i området och var även direktör i Ostindiska kompaniet. Genom detta blev han mycket god vän med Carl von Linné och vid Söderfors Herrgård byggde mäster Grill ett eget naturaliekabinett med djur och växter han fått genom sitt goda kontaktnät.

Idag är naturaliekabinettet en modern konferensanläggning med plats för upp till 170 personer i största lokalen. I vår luxuösa möteslokal Anna Johanna kan grupper på upp till 16 personer konferera i en av upplands modernaste konferenslokaler.

På hotellet finns 40 rum och 78 bäddar totalt. Samtliga rum är personligt inredda och har badrum med dusch och/eller jacuzzi, TV med svenska och internationella kanaler samt trådlöst internet. I matsalen med originalmålat tak från 1700-talet finns plats för 100 gäster och i herrgården och kringliggande byggnader finns flera salonger att koppla av i på kvällen.

I vår östra flygel ligger relaxavdelningen med solarium, bastu, lounge och gym. Längs parken flyter Dalälven förbi och vid vår brygga ligger våra roddbåtar förtöjda i väntan på en tur på älven. Tennisbanan ligger i anslutning till naturaliekabinettet.

Vi samarbetar med flera erkända aktivitets- och eventbolag och har ett stort utbud av aktiviteter. Vi har egen sommelier och 15 minuter från herrgården ligger Sveriges fallskärmsmecka för den som vill prova på något lite extra spännande. Flera golfbanor i närheten.

Korta fakta
40 rum, 78 bäddar
Flera rum med jacuzzi
Telia Homerun på hela anläggningen
Fyra konferenslokaler, upp till 170 personer i den största
Goda kommunikationer, beläget vid E4:an mellan Uppsala och Gävle

Countryside HotelsVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.