Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Väderöarnas Värdshus & Konferens

Pris per person från 2040:-

Erbjudande

  • båtresa
  • lunch
  • eftermiddags-och förmiddagskaffe
  • bad i vedeldad bastu
  • middag, övernattning
  • frukost

Kom till Väderöarna med företagets ledningsgrupp, VD grupp, VIP-gäster med fler och hyr hela anläggningen vid behov av avskildhet. Vi tar emot grupper från 5-25 personer och Landningsplats för helikopter finns.

Erbjud kunderna en unik upplevelse och gör affärsuppgörelserna hos oss. Vi skräddarsyr er vistelse hos oss och gör er upplevelse till något oförglömligt. Vi har också ett grundpaket för ett dygns konferens där båtresa, lunch, eftermiddags-och förmiddagskaffe, bad i vedeldad bastu, middag, övernattning, frukost och hemresa ingår.

Vi lägger gärna till spännande aktiviteter som skaldjursfiske vilket finns tillgängligt året runt , bad i våra saltvattenstunnor och granitbastu, ribbturer, fisketurer med mer. Vid Väderöarnas Värdshus möts du av en välkomnande brygga som sommartid fylls av glada cafégäster. Vintertid vilar lugnet över ön men Värdshuset är öppet året runt och tar emot gäster för mysigt boende och läckra måltider inspirerade av havet runt omkring oss. Kom med egen båt eller res med våra trygga båtar från Fjällbacka på en tur på ca 30 min.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.