Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Selma Spa+

Möten på Selma Spa+ är så mycket mer än att vistas i fina lokaler och bo på ett bra hotell. Ett av våra mervärden ligger i att vi är en av Skandinaviens största spaanläggningar med lång erfarenhet av det vi gör. Vår salong erbjuder ett trettiotal olika behandlingstyper och på fitnessavdelningen leds träningspass från morgon till kväll. Sköna komplement till kvartalsrapporter, budgetarbete och konkurrentanalyser. Ni har under hela er vistelse fri tillgång till vårt spaområde med pooler, ång- och torrbastu, gym och i många paket även våra intruktörsledda pass.

Aktiviteter
För er som vill slå ett slag för friskvården på arbetsplatsen håller vi föreläsningar inom kost och träning och stresshantering. Våra personliga tränare hjälper er gärna att öka personalens hälsomedvetande och ger dem tips och goda råd för ett sunt och aktivt liv. Ni kan även boka ert egna träningspass med instruktör eller något av våra spaevents med behandlingar för hela gruppen. Vill ni ha en aktivitet kan vi skapa upplevelser utöver det vanliga. Oavsett om ni vill stärka teamkänslan, samarbetsförmågan eller bara ha riktigt roligt tillsammans, så ordnar vi det. Vi samarbetar idag med ett antal mycket proffisionella eventföretag, framför allt BMW Förarutveckling och Eventcenter.

Mat och dryck
I restaurangen serverar vi frukostbuffé, lunch och middag. Maten har hög kvalitet och lagas av väl utvalda råvaror, ofta ekologiska och lokalt odlade. Vår vinkällare hör till de bästa i Sverige och har ett brett sortiment av noga utvalda viner. Loungebaren är öppen varje kväll för den som vill dricka eller äta något gott.

Kapacitet och läge
Selma Spa+ har 184 rum och en kapacitet på ca 400 bäddar. Vi finns i Sunne, Värmland. Närmare bestämt mittemellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Det är enkelt att ta sig hit. Vi hjälper er gärna att planera resan!

Rätt lokal för ändamålet
Vi har 12 möteslokaler i olika storlekar och för olika ändamål, varav den största tar upp till 400 personer. Möbleringen utformas efter antal deltagare och konferensens innehåll.

Festvåningen, Selmas Etage, lämpar sig för både konferens och fest. Med enkla medel möblerar vi om den efter era behov och önskemål. I lokalen som rymmer ca 150 personer finns bar och en scen för underhållning.

Magnum är vår största konferenslokal för upp till 400 personer. Lokalen är stor och luftig och har en härlig rymd. Den är utrustad med en flexibel scen, talarstol och komplett ljud- och ljusteknik för presentationer på två olika dukar.

För större grupper, mässor och events används vår lounge. Här finns möjlighet att duka till middag för upp till 500 gäster eller ta in stora utställningsobjekt som t ex båtar och bilar. Lokalen har bar och stora panoramafönster mot poolen och sjön Fryken.

Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig att forma ditt möte precis som du vill ha det.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.