Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Elite Hotel Knaust

Kapacitet

85 deltagare

Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén. Elite Hotel Knaust återinvigdes 2002 efter en omfattande renovering och är nu ett av Sundsvalls fräschaste hotell. Hos oss bor du bekvämt i något av våra 141 vackert inredda hotellrum. Här kan du även avnjuta en god middag i vår gastropub The Bishops Arms. Vill du koppla av – besök gärna hotellets relaxavdelning.

Elite Hotel Knaust erbjuder även en toppmodernt och fullt utrustad konferensavdelning för grupper upp till 75 deltagare. Vår affärsidé är att varje gäst skall checka ut med en längtan att snart återvända. Varmt välkommen att upptäcka Elite Hotel Knaust!

Med personlig omtanke i oslagbar och flärdfull miljö skräddarsyr vi ert möte efter era önskemål och behov. Frukostmöte, lunchmöte, hel- eller halvdagskonferenser altenativt ett kvällsarrangemang i vår festlokal Spegelsalen. Vår konferensavdelning är modern och utrustad med grundläggande teknisk utrustning som pc-kanon och trådlöst internet. Vi erbjuder 10 lokaler i olika storlekar, allt ifrån grupprum till vår största lokal som tar som mest 60 personer i biosittning. Samtliga lokaler är ljust inredda med god ventilation.

Elite Hotels of SwedenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.