Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Ulvhälls Herrgård

Kapacitet

90 deltagare

I december gör vi herrgården julfin och vår köksmästare Linus har komponerat en 3-rätters julmeny. Vi har fortfarande flera lediga datum så välkommen att boka.

Ulvhälls herrgård är perfekt för små, intima konferenser då ni hyr hela herrgården och har den för er själva. Ni får tillgång till tre våningar med vackra salonger, matsalar, mötesrum grupprum och matstudio. Totalt finns det 13 dubbelrum i herrgården. Vid behov finns det tillgång till ytterligare rum i vårt annex.

Hyr Ulvhälls Herrgård - så fungerar det

Ni hyr herrgårdsbyggnaden och har herrgården helt för er själva, i priset ingår 13 hotellrum med 26 sängplatser under takåsarna på vinden. Ni har tillgång till herrgårdens alla faciliteter så som mötesrum, matstudio, vinkällare, biljardrum, tennisbanor, gym, bastu med egen brygga & relax, bar, matsal m.m.

Ni väljer själva om ni vill att vi står för mat och service eller om ni vill ordna det själva, använda egen catering eller kanske lite både och.

Vänligen observera att Ulvhäll inte har utskänkningstillstånd och ni tar själva med alkohol och dryck.

Behöver ni fler sängplatser finns ytterligare 20 hotellrum med 54 bäddar i Philipsonska gården, vårt intilliggande annex.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.