Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Villa Källhagen

Kapacitet

50 deltagare

Konferera på en av Stockholms naturskönaste platser, endast 5 minuter från city. De rogivande och inspirerande omgivningarna avspeglar sig i våra karaktärsfulla lokaler.

Redan 1810 öppnades det första värdshuset här. Röda stugan, som har sin självklara plats i trädgården, byggdes strax därefter. Nu samsas det gamla huset med Villa Källhagens vackra huvudbyggnad från 1990 på en av Stockholms mest natursköna platser endast 5 minuter från city.

Villa Källhagen har 36 vackert inredda gästrum som kombinerar medveten design med närheten till den vackra omgivningen genom stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Här bor du i natursköna omgivningar på gångavstånd från Stockholmcity.

Ett miljöombyte och en stressfri omgivning är två väsentliga ingredienser för en lyckad konferens. På Villa Källhagen har vi både och. De rogivande och inspirerande omgivningarna avspeglar sig även i våra karaktärsfulla konferenslokaler.

Även om alla konferenser handlar om att mötas och samtala i avskildhet, har varje grupp sina specifika önskemål. Villa Källhagen lämpar sig för så väl det lilla informella mötet som den stora årliga konferensen. Möjligheterna begränsas bara av vår fantasi. Vi vet även att de små detaljerna är viktiga för en lyckad konferens. Nybakat kaffebröd är bara ett exempel.

Om ni har andra önskemål eller frågor är ni välkomna att höra av er till vår konferens avdelning så kan vi hjälpa er att planera en lyckad och minnesvärd aktivitet i samband med er konferens.

Countryside HotelsHistoric Hotels of EuropeSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.