Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Viking Line

Mer än konferenser
De professionella konferensanläggningarna har all teknisk utrustning du behöver. Havsutsikten kommer som bonus. Fartygen passar även för mässor, kickoff-er, produktlanseringar, seminarier, utställningar, workshops och events.

För en handfull eller flera hundra
Antingen ni är 10, 300 eller fler finns allt på ett och samma ställe, avskärmat från omvärlden. Deltagarna har nära även till boende, mat och nöjen. Samtliga konferenspaket är prisvärda och går att skräddarsy efter dina önskemål.

Över dan, ett dygn eller längre
Viking Lines flotta omfattar sju fartyg. Vi har ett flertal konferenspaket som sträcker sig över ett dygn eller längre. Dessutom är vi är ensamma om att från Stockholm erbjuda över dagen-konferenser t/r Åland.

Cinderella, perfekt för event
Liksom alla våra fartyg har Cinderella ett avskilt konferensdäck högt upp med tillgång till internet, epost m m. Cinderella har också ett mäss-/eventdäck på drygt 2000 kvm. Plus Östersjöns hetaste dansgolv.

Bra service, god mat
Konferensvärdarna ombord gör allt för dig under konferensen. Ni äter à la carte i Food Garden där det nya efterrättsbordet har ett 25-tal smaksensationer. Andra alternativ är Viking Buffet, Skärgårdskrogen samt Tapas & Grill.

Nöjen på kvällen
Framåt kvällen förvandlas konferensen till en kryssning med underhållning. Då väntar dans till olika orkestrar, casino, dj, popstjärnor och showartister.

Kul gruppaktiviteter
Ge deltagarna en omväxlande match med sumobrottning, kamerajakt, karaoke, trubadurbesök eller lektioner i cha-cha.

Varva ned med en spabehandling
Cinderellas ljuvliga spa drivs enligt Kerstin Florians världsberömda koncept. Behandlingarna är en njutning för kropp och själ. Eller ta en pint i puben.

Sov gott
Bo rymligt elegant eller mer ekonomiskt kompakt. Sviterna är till och med så stora att ledningsgruppen kan ha sitt möte där.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.