Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 896 st

Ulfsunda Slott

Kapacitet

100 deltagare

Det 4-stjärniga Ulfsunda Slott ligger vackert med sjöutsikt och stor generös slottspark, 3 minuter från Bromma Flygplats och med direkt närhet till kommunala kommunikationer och egen busshållplats. Vi har 54 individuellt designade hotellrum i slottets fyra flyglar. 14 moderna konferenslokaler finns för dina möten och i köket finns våra prisbelönta kockar. Vi lovar dig en atmosfär utöver det vanliga.

I den rogivande slottsmiljön har vi skapat unika mötesrum som genom konsten och den designade inredningen framkallar inspiration och kreativitet. Ert möte ges förutsättningar för att bli framgångsrikt och effektivt i någon av våra 14 ljusa och luftiga lokaler. Elementum är vårt senaste mötesrum. Rummet har en härlig behaglig atmosfär. Inredningen för tankarna till Feng Shui och olika element, jord, vind, metall, trä och vatten. En direkt koppling till slottet och de material som finns där. Elementum ligger i Norra Flygeln i avskildhet, där tre härliga sittgrupper för grupparbeten eller reflektion finns.

Fest
Ulfsunda Slott inbjuder till stora fester som t ex, bröllop, företagsjubileer, 50-årsmiddagar, på en plats där rika minnen redan finns. I slottets paradvåning, Rikssalen, har den högtidliga atmosfären odlats genom århundraden och salens inredning, dekorationer och utsmyckningar ger just en sådan miljö som rättfärdigar en verklig fest. Vi har förutsättningarna och erfarenheten och skapar tillsammans med dina önskemål en oförglömlig upplevelse.

Aktiviteter
På Ulfsunda har vi alla möjligheter att göra ditt möte till något alldeles speciellt. Vi arrangerar alltifrån matlagning till Gästabud i 1650-talsmiljö. I vår stora slottspark ordnar vi aktiviteter av alla de slag efter dina önskningar. Vi har en brygga för utflykter och aktivteter. Där har vi också vår flytande vedeldade bastu. Vår sommelier genomför champagne-, vin- och chokladprovningar i vår nyrenoverade vinkällare i vår östra flygel.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.