Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 871 st

Trädtältskolonin

Trädtältskolonin är ett event och konferenskoncept där ni får njuta av den svenska naturen, endast 35 minuter från Stockholm city.
Trädtältskolonin är en fantastiskt mitt-i-naturen-upplevelse som du dessutom kan kombinera med all tänkbar service och ett stort utbud av aktiviteter för bästa tänkbara teambuilding och utveckling.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och riktar oss i första hand till företag, men vi välkomnar även andra grupper som vill ha en genomgrön och inspirerande upplevelse. Vi kan erbjuda allt från teknikfria möten i pittoresk sjöbod och övernattning i trädtält till hela koncept med föreläsningar och aktiviteter.
Berätta för oss vilka mål och önskningar ni har, så lovar vi att leverera det och lite till!
Trädtältskolonin är bäst lämpad för grupper om upp till 12 personer, men beroende på önskemål om mötesupplägg aktiviteter fungerar även större grupper. Vid behov, kan vi även erbjuda mer traditionella sovplatser.
Övernattning i trädtälten är kärnan i Trädtältskolonin och många beskriver att sömnen är en upplevelse i sig. En varm sovsäck på en skön kudde under en äkta stjärnhimmel, somnar du till suset av trädkronorna.
Hela vårt koncept genomsyras av hållbarhet. För varje övernattande gäst skänker vi ett träd till VI-skogen. Vi jobbar närproducerat och ekologiska så långt det bara är möjligt.
De aktiviteter, mötes- och övernattningsformer liksom maten vi erbjuder, handlar om att skala av och ta fram det genuina.
Det trädtältskolonin erbjuder är nära, äkta och alldeles underbart.


Aktiviteter

De aktiviteter vi erbjuder inriktar sig på välmående, natur och djur.
Här är några aktiviteter som vi rekommenderar, men vi brukar kunna ordna det mesta.

Yoga, lyxmiddag i tipikåta, inspirerande föreläsning, kanottur, fiske, bastubad, en ridtur på allergivänliga Basjkirhästar (ingen ridvana krävs) eller varför inte stressa ned med hjälp av en promenad med alpackor och låt er förtrollas av deras lugn?

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Lidö
Arholma Nord
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.