Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 805 st

Stallmästaregården Hotel & Restaurang

Stallmästaregården är det perfekta stället för personliga affärsmöten. Mycket nära Stockholm City och med utmärkta kommunikationer. Vi kan ta emot allt ifrån små sällskap upp till större konferenser. Hos oss ingår alltid fri dataprojektor i lokalhyran!
I det gamla Tingshuset ligger vår festvåning med sin stora terrass utanför. En stilfull inramning för både pampiga fester och större företagsarrangemang. Vi välkomnar er som vill bort från all stress och som söker en inspirerande, avkopplande och vacker miljö.

Om Stallmästaregården
Stallmästaregården charmerar med sin unika kombinationen av förstklassig modern komfort och känslan av historiens vingslag i byggnader där de äldsta delarna varsamt bevarats ända sedan 1600-talet. Du njuter av ett vackert och inspirerande läge i Hagaparken vid Brunnsviken, men med citypulsen på bekvämt avstånd. Hos oss får du det bästa av två världar.

Stallmästaregården är Stockholms äldsta värdshus med en obruten tradition. Redan i mitten av 1600-talet sägs det att drottning Kristina med följe brukade rasta på stallmästare Ebbe Håkanssons gård. Dagens nya moderna Stallmästaregården är en restaurang, ett hotell och en plats för möten och konferenser, helt i sin tid men ändå präglat av den klassiska miljön och traditionen av äkta gästfrihet. Något utöver det vanliga i en vacker och rofylld miljö, bara några minuter från Stockholms stora utbud av kultur och nöjen.

Stallmästaregårdens hotell öppnade 2000 hänsynsfullt uppfört i anslutning till de gamla byggnaderna i samma äldre stil. Våra 49 vackert inredda rum är inspirerade av historien men utrustade med all modern komfort. Alla rummen är inredda med hjälp av inredningsarkitekt Ricard Lundberg, som har tagit tillvara den svenska 1700-tals stilen som är så typisk för Stallmästaregården. Dessutom har han kombinerat det med den kinesiska stilen som var på modet under den tiden, se t ex till Kina Slott på Drottningholm och Ostindiska Kompaniet. Komforten och den höga kvalitén är däremot från våra dagar med bl.a. sköna sängar och datauttag.

Stallmästaregårdens populära restaurang är berömd för sin goda mat och i våra festvåningar har tusentals gäster kalasat genom årens lopp. En stilfull inramning för både pampiga fester och större företagsarrangemang. Men Stallmästaregården är inte bara god mat, det är också det perfekta stället för personliga affärsmöten. Här välkomnar vi allt från små sällskap upp till större konferensgrupper.

Stallmästaregården är rekommenderad i Guide Michelin 2007 och i White Guide 2006. Hotellet är medlem i World Hotels, ägs av Nobis Hotels, Restaurants & Conference som bl.a. driver stjärnkrogen Operakällaren, nattklubben Café Opera och designhotellet J Nacka Strand.

Vägbeskrivning
Flygbussarna stannar utanför Stallmästaregården. Allmänna kommunikationer: Buss 2, 59 samt 515. Med bil: Precis utanför biltullarna vid Norrtull, vid ut/infarten av E4. Egen fri parkering.

NobisSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.