Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Rörstrand Slott & Konferens

Vi är en varierad anläggning, mötesrum i det gamla slottet med anor från 1600-talet, moderna konferenslokaler med all teknik som dagens konferenser kräver och vår stora sal anpassad för 2000 personer.
I slottet kan du känna historiens vingslag och ha ett möte i anrik miljö centralt i Stockholm. Våra nyrenoverade lokaler Birka och Karlberg är våra populäraste då de kan användas på många olika sätt, föreläsningssal, utställningar och mingelutrymme. Var för sig tar de 160/275 personer men kan öppnas upp till ett gemensamt utrymme.
Vår största lokal med plats för drygt 2 000 personer. Högt i tak med en stor scen och riktigt bra akustik är detta en magnifik lokal. Den är anpassad för föreläsningar i olika storlekar, professionella konserter, stora event och olika sorters högtider. I en lokal av denna storlek krävs kunnig personal för att sköta ljus, ljud och livesändingar, vilket vi givetvis tillhandahåller. Vi erbjuder olika priser beroende på antal deltagare, då lokalen är uppdelat i olika läktare.
Lunch och kaffe tillhandahålls av vårt slottscafé och de har stor vana vad som lämpar sig att servera vid de större eventen för att allt ska flyta smidigt.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.