Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 803 st

Nyckelvikens Herrgård

Att komma hit är som att ta ett steg rakt in i historien och återuppleva 1700-talet i hela dess glansdagar. Glada människor, musik och en ypperlig taffel som byter karaktär efter årstiderna.

På Nyckelviken kan man konferera i unika miljöer med allt från Sjövillan om 250 kvm som ligger invid vattnet till Biljardflygeln vid spegeldammen och Stora Nyckelviken. För det intima mötet kan vi erbjuda lusthuset. Under paus och lunch tar ni en promenad ner till vattnet, kramar djuren på bondgården eller låter er inspireras i den vackra örtträdgården. Vi tar emot allt från 2 till 85 personer beroende på behov. Kontakta oss för mer information

Dagens krögare har lagt sig vinn om att gärna tillaga maten enligt gamla beprövade recept. Och dryckerna sen. Här kan man få von Döbelns snaps och sill i flera generationers inläggningar. Samtidigt som hela det moderna köket serveras och mycket, mycket mer.

Nere vid vattnet ligger Lilla Nyckelviken, med en fantastisk punschveranda, alldeles intill det som en gång var en av Stockholms allra äldsta krogar, där Sergel en gång tecknade av sina vänner under ett glatt gästabud. Ja, Nyckelvikens Herrgård har mycket att erbjuda. Året om fylls husen och parkerna med besökare från när och fjärran, från då och nu. Tema 1700-tal är inte ovanligt här. Vår tids Bellman går mellan borden och sjunger - allt från Bellman till Taube och lite till.

Vi hoppas verkligen ni kommer trivas i denna oas!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.