Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Nordic Light Hotel

Skicka e-post

Nordic Light Hotel ****

08-505 630 00

Östra Järnvagsgatan 10-12
111 20 Stockholm

Det är enkelt och smidigt att mötas upp på Nordic Light Hotel. Vi är granne med snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen i Stockholm city. Hos oss kan du välja bland stilrena lokaler med utsikt över Stockholms takåsar och flera unika eventmiljöer. Vi ser fram emot att välkomna dig och din grupp!

Vi erbjuder 175 hotellrum och sexton möteslokaler. Dessutom finns unika möjligheter till framgångsrika event i vår lobby, bar & lounge, white room, vinkällare och Light Factory. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta den lokal som bäst tillgodoser dina behov för det specifika tillfället.

Nordic Light Hotels 175 rum är fördelade på Enkelrum, Standard dubbel, Standard Mood, Superior Mood och Deluxe Mood. Ljuset har varit vägledande genom all design. Det specialdesignade Mood rummen har en unik säng med integrerat ljus. Välj favoritfärg och temposätt ditt hotellrum allt efter den aktuella sinnesstämningen. Nordic Light Hotel är medlem i den internationella sammanslutningen Design Hotels. Hotellet är 4-stjärnigt.

Safe hotelsSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.