Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 035 st

Naturhistoriska riksmuseet

Kapacitet

290 deltagare

Naturhistoriska riksmuseet erbjuder event- och konferensmöjligheter i en kulturell miljö med moderna lokaler. Här kan du välja mellan allt från grupprum till specialarrangemang i Cosmonova.

Konferensrum
Stora Hörsalen: 290 personer
Lilla Hörsalen: 94 personer
Cosmonova: 259 personer
Grupprummen rymmer 10-25 personer.
Vegasalen: 100-150 personer, för middag
Linnérummet rymmer 110 sittande gäster.


I både stora och lilla hörsalen finns teknik för audio/video-presentation samt datapresentation,whiteboard, blädderblock, pennor och block

I grupprummen finns whiteboard, storbilds-tv, blädderblock samt pennor och block.

Mat och dryck
Maten är en av de viktigaste ingredienserna för att skapa ett lyckat möte. En kombination av fräscha och bra råvaror som är skickligt tillagade och trevligt serverade är utgångspunkten för restaurang Fossilen. Vi erbjuder såväl fika och lunch i samband med konferensen som en avslutande middag eller mingel om så önskas.

Våra lokaler har många möjligheter för olika sällskap och tillställningar. Vi kan duka upp för fika i restaurang Fossilen, lunch i Linnérummet och en drink innan middagen i Baren högst upp under den vackra kupolen.

Aktiviteter
Kombinera er konferens med en tur i våra utställningar eller upplev ett filmäventyr på Cosmonova. Abonnera Cosmonova för egen räkning för presentationer, produktlanseringar, eller för att se film.

Vi skräddarsyr gärna, så ring eller e-posta oss på konferensbokningen så berättar vi mer om alla möjligheter och hur vi kan utforma ett personligt konferenspaket efter era behov och önskemål.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.