Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 439 st

Nalen Evenemang & Konferens

Kapacitet

400 deltagare

Möjligheternas konferensanläggning - anrik miljö med modern teknik! Nalen kan erbjuda åtta fantastiska möteslokaler i varierande storlekar: Från Cabaret som är perfekt för mindre sällskap, till den klassiska Stora Salen med plats för 400 sittande gäster. Vissa rum har kvar sin dekoration från den gamla Nalentiden, andra är moderna. Alla större lokaler är dock utrustade med den senaste tekniken. Skulle du behöva någon form av specialutrustning kan vi självklart ordna även det. När du arrangerar en konferens på Nalen kan du vara säker på att du fattat ett gott beslut - det blir en konferens som dina kollegor kommer att uppskatta och minnas.

Konferenslokaler
Stora Salen - en mycket speciell samlingslokal. Stora Salen rymmer 600 minglande gäster eller 400 sittande i biosittning. Med sina höga pelare och speglar dekorerade med gamla reklamskyltar och hela 12 meter i takhöjd, bjuder denna lokal på en atmosfär utöver det vanliga.

Harlem - en av våra lokaler med mycket av den gamla charmen som äldre byggnader utrustades med i slutet av 1800-talet. Som bonus till lokalen finns det ett grupprum som heter Zanzibar. Det vackra rummet är dekorerat med väggmålningar av Hermansson från 1947 och föreställer våra allra största jazzlegender genom tiderna.

Stacken - en populär och intim konferenslokal med separat ingång från David Bagares gata. Ursprungligen är detta en gammal boxningsklubb som nu blivit konferens- och festlokal.

Trocadero - vår allra minsta lokal Trocadero passar små sällskap som vill konferera i en annorlunda miljö. Väggarna är täckta av en fantastisk målning av Hermansson och hela lokalen är minst sagt unik. Trocadero rymmer 14 personer, men är också en passande lokal om man bara är ett fåtal personer som önskar avskildhet.

Narva, Ceders salong, Cabaret och National, ligger en trappa upp i Nalenhuset. De nyrenoverade mindre konferensrummen rymmer allt från 6 till 18 personer. Stilen på rummen följer det övriga huset med de vackra detaljerna från 1800-talet bevarade.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Sommarhagen Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.