Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 439 st

Miro Lounge

Miro Lounge erbjuder konferens- och möteslokaler av högsta klass som är utrustade med det senaste inom konferensteknik. Här kan ni arrangera allt ifrån möten och mindre konferenser till större events. Lokalerna ligger på S:t Eriksgatan och är en oas av inspiration och kreativitet. Vi erbjuder även logi i samarbete med First Hotel Amaranten.

Kort fakta
Total yta 580 kvm
4 lokaler 40-90 personer i biosittning
12-18 personer i styrelsesittning
1 lokal för mingel max 190 personer

Urval av gruppaktiviteter
Skivinspelning - Välj ut en låt och spela in en egen CD-skiva. Ni får coachning av vår sångpedagog för att få fram den bästa sidan av era röster! Därefter spelar vi in er i vår musikstudio. Efteråt får gruppen varsin CD-skiva.

Musikvideo - Nu har ni möjlighet att vara stjärnor för en dag och spela in en egen musikvideo. Vi hjälper till med rätt koreografi, stageperformance och scenkläder för att framträdandet ska bli så bra som möjligt. Inspelningen sker i vår videostudio framför en greenscreen.

TV-program - Var med och och spela in ett eget TV-program. Deltagarna delas in i mindre grupper som tillsammans får producera ett riktigt TV-program. Innehållet i programmet baseras på de syften och den information som ni önskar uppnå. Med vår bild- och ljudstudio, teknisk utrustning och coacher får gruppen skriva manus, regissera, välja ut skådespelare samt spela in TV-programmet.

Körslaget - Nu kan ni prova på att sjunga i kör tillsammans med vår körledare. Vi repeterar in en fartfylld låt i stämmor och sedan när vi känner att det låter bra, spelar vi in resultatet.

Vägbeskrivning
S:t Eriksgatan 50 på Kungsholmen, T-bana till Fridhemsplan.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Sommarhagen Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.