Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 754 st

Ljunglöfska Slottet fest & konferens

Ljunglöfska Slottet fest & konferens

Ljunglöfska Slottet ligger i Bromma en kvarts resa från Bromma flygplats. Äldre charm och modern teknisk utrustning är typisk för vår anläggning. Hos oss finner ni varierande konferenslokaler i fråga om storlek och inredning samt en avskild konferensvåning med egen matsal. Datanätverket med tråd (LAN) och trådlöst (WLAN) är fiberanslutet mot NORDIC IP VPN och täcker hela anläggningen inklusive konferenshotellet.
Byggd som sommarbostad för snusfabrikör Knut Ljunglöf ligger slottet i en vacker park vid Mälaren. Miljön är varm, levande och ombonad. Lunch och middag serveras i vår vackra matsal med gyllenlädertapeter eller i någon av de mindre salongerna.

Konferenslokaler

Högst upp i huset ligger "Ljunglöfs ettan", våningens största rum med synliga takbjälkar och tornuret, ca 40 platser, med konferensbord ca 25 platser. "Generalen" och "Lilla generalen" har styrelsesittning för 10 resp. 7 personer. Fransk balkong i båda rummen.
"VIP-våningen", Ljunglöfs privata våning, ligger på mellanplanet. Gäster med höga krav på avskildhet får här en hel våning, som består av konferensrum med plats för ca 30 personer i biosittning eller ca 20 med bord. Egen matsal och 2 salonger samt en stor balkong i söderläge mot Mälaren. Intill ligger "Mälarrummet" med en vacker utsikt över Mälaren, styrelsesittning för 8 personer.
"Herrummet" ligger på bottenplan med plats för ca 30 personer i biosittning och ca 20 personer med bord.
"Ljunglöfs ettan" och "Herrummet" har renoverats och har fått nya skriv-och presentationsytor.

Konferenshotellet

Annexet är från slutet av 1920-talet helt ombyggt och anpassat till konferensgästernas höga krav på modernt boende. Rummen är inredda med varma textilier, det tillsammans med ett lugnt parkläge ger en vilsam och avslappnande miljö. Samtliga rum har wc, dusch, hårtork, tv och telefon. Frukost serveras i anslutning till hotellrummen.

Vägbeskrivning

Tunnelbana "Gröna linjen" från T-centralen mot Hässelby/Vällingby station "Islandstorget", därefter buss 113 mot "Blackebergs Gård" eller ca 15 min promenad mot Mälaren.
Ljunglöfska Slottet står för god service och personligt bemötande.
Välkomna!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Catch & Relax
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.