Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 746 st

Konferens Spårvagnshallarna - Perfekta lokaler för konferens och event centralt i Stockholm

Kapacitet

300 deltagare

Konferens Spårvagnshallarna är beläget mitt i Stockholm city. Kommunikationerna är de bästa och stadens varierande utbud av nöjen och shopping finns precis utanför dörren. I tekniskt välutrustade konferenslokaler skapas grunden för lyckade möten och konferenser. Här finns alla möjligheter.
Konferens, dagkonferens, kundevent, minimässa, utställning eller festvåning för 300 personer. 

Andrum i konferensrum
Full koncentration under en längre tid kräver funktionella och ergonomiskt riktiga möbler med bra stöd för ryggen, gott om utrymme för benen och ordentligt med plats. Vi har valt möbler med stor omsorg och höga krav. Bekväma möbler, som med sin form och sina färger är sköna både för kroppen och ögat.

Varför spendera värdefull tid på att resa och bo när ni kan ha en prisvärd dagkonferens mitt i Stockholm city till halva priset och tiden?

Hos oss frågar ingen efter forspaddling eller höghöjdsbanor. Våra gästers behov inför ett lyckat möte är helt andra. Det handlar om hög tillgänglighet, personligt engagemang och professionalism.

Det handlar också om ljusa och luftiga lokaler i behagliga färger som är vilsamma för ögat och kreativa för själen. Möbler som är snälla mot din kropp. Den senaste tekniken.

Utställningsyta och festvåning
Atriumgården är hjärtat av Konferens Spårvagnshallarna. Det imponerande glastaket på 22 meters höjd släpper in dagsljus eller månsken året om.

På Atriumgården ordnar vi alla typer av evenemang som minimässor, utställningar, galamiddagar eller debatter. Möjligheterna är många. Efter en intensiv dags arbete kan det vara välförtjänt med en läcker buffé eller en 3-rätters middag. En italiensk trattoria med levande musik eller en karibisk afton med läckra drinkar.

Känner du för att runda av dagen med en spontan öl eller knyta ihop trådarna med lite eftersnack, föreslår vi ett besök i vår charmiga engelska pub.

Med erfarenhet, kunskap och stort personligt engagemang tar vi hand om er och era gäster. Välkommen!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Sommarhagen Banner
City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Lidö

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.