Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 754 st

Kista Entré Konferens

Kista Entré Konferens

Välkommen till Kista Entré Konferens! Kista Entré Konferens är en konferensanläggning belägen mitt i Kista. Här finns plats för styrelsemöten, videokonferenser, utbildningar, bolagsstämmor och workshops. Anläggningen erbjuder 10 konferenslokaler, generösa utställningsytor, ballroom för mässor och fest och en restaurang med plats för 750 gäster. Den största konferenslokalen, Omegasalen, har plats för 200 personer och tillhandahåller av-teknik i toppklass. Låt oss hjälpa er med att skapa det perfekta mötet.

Ljus och rymd öppnar sinnen
Kista Entré Konferens ligger mitt i händelsernas centrum, fem minuters promenad från Kista Galleria. Som gäst i Kista Entré möts du av en ljus och välkomnande reception. När du fortsätter längre in i hjärtat av fastigheten finner du den naturliga mötesplatsen, ljusgården. Kista Entré Konferens erbjuder en möblerbar hörsal för upp till 200 personer och ytterligare tio lokaler i varierande storlek. Restaurang Entré fixar allt från fräscha frukter som mellanmål till läckra luncher under er konferensdag. För de som söker ett trevligt arrangemang att avsluta dagen med föreslår vi till exempel en smakrik mingelbuffé eller en trerätters middag.

Här finns möjligheter
Här finns allt du behöver för ert möte. Anläggningen passar bra för seminarier och även för mindre sammanhang som ostörda arbetsmöten och styrelsemöten. I samarbete med våra restauranger erbjuder vi det mesta. Fråga oss gärna om specialarrangemang som vinprovningar och temakvällar!

Sätt oss på prov
Vi rättar oss efter era krav och är lyhörda för önskemål som dyker upp under planering och pågående konferens. Vi vill svara upp mot de behov som kan uppstå, och göra det på bästa möjliga sätt. Vi tar självklart hand om allt från bokning till uppföljning av konferensen! Bredband ingår i samtliga lokaler, och vi anpassar den tekniska plattformen till just ert evenemang.

Hör av er till oss! Vasakronan Service Partner har flera konferensanläggningar i och kring Stockholm, Göteborg och Malmö.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Catch & Relax
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.