Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Hesselby Slott

Kapacitet

150 deltagare

Hesselby Slott - Här bor musiken. Slottet är ett herresäte som uppfördes på 1600-talet av släkten Bonde. Det ligger endast en halvtimmes resa med T-bana från Stockholm central. Kring de kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna från olika tidsepoker ligger en vacker park som sträcker sig ned till Mälarens stränder.

Idag är Hesselby Slott ett populärt konferenscentrum och musikslott. De historiska byggnaderna och den vackra parken harmoniserar väl med den senare byggnaden Orangeriet där det finns lobby, bar, reception, konferenslokaler och restaurang.

Lokaler
Konferera i slottet eller i byggnaden som är byggt specifikt för konferenser. Vi har flera flexibla lokaler för upp till 150 personer i samma lokal.

Våra lokaler är utrustade med whiteboard, blädderblock, OH samt block och pennor. Önskas t ex PC-projektor eller annan kompletterande utrustning ordnar vi det mot en kostnad.

Logi
På Hesselby Slott finns 68 hotellrum med totalt 109 bäddar. Våra rum är fördelade på slottets flyglar och i två nyare hus; Orkestern och Trubadurent.

I slottsflyglarna finns 20 rum varav 4 dubbelrum samt 8 artistrum designade av Simon och Tomas och en svensk artist.
Orkestern är byggt samtidigt som Orangeriet och har 24 dubbelrum varav 2 rum är handikappanpassade.

Trubaduren är ett rött hemtrevligt hus med rum som har fått namn och inspiration av kända vissångare och en modern, läcker och ombonad design. Här finns 18 dubbelrum (140 cm breda sängar) och 2 sviter.

Aktiviteter
Våra egna helt unika musikaktiviteter speciellt framtaget för er som vill uppleva mer. På Hesselby Slott har vi alltid musik som inspiration till utveckling och till nyskapande. Inom organisationsutveckling och ledarskapsfrågor finns det mycket att reflektera över och diskutera kring när man arbetar med musik. Att det är väldigt roligt, gör inte saken sämre.

Vi anlitar mycket erfarna musikpedagoger och konsulter för att tillsammans med er verkligen förena nytta med nöje. Vi spelar och sjunger helt enkelt tillsammans för att se hur ni kan utveckla er som organisation.

Restaurangen
God och vällagad mat. Tillagad från grunden med naturliga råvaror av högsta kvalitet. Här handlar det om en helhetsupplevelse. Vår kökschef eller hovmästare berättar om kvällens meny och rekommenderar utvalda viner. Stämning med musik, tända ljus och utsikt över slottsträdgården.

Fredrik Juhlin är vår prisbelönte kökschef, han och hans team är uppskattade för sin goda mat. Medlem av Stockholm Culinary Team som har tagit VM-guld i matlagning i Luxemburg 2010 och OS-silver i Erfurt 2008.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.