Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Framfot konferens & möten

Pris per rum från 290:-

1-50 personer. 290:-/timme för mötesrum. 2500:- per dag, 8-17. Max 8 pers. 3500:- per dag, 8-17. Max 14 pers. 5000:- per tillfälle, 8-17. Max 50 pers, biosittning. 24 pers. styrelsesittning. Ev. fika och lunch tillkommer. Finns även avtal med närligg

Kapacitet

50 deltagare

På 19e våningen i DN-Huset har vi vårt exklusiva konferenscenter med 360 graders vy över hela Stockholm. Här kan du se alla landmärken från Globen till Kaknästornet ur ett helt nytt perspektiv.
Det är viktigt att miljön är både lugn och harmonisk, samtidigt som den inbjuder till förändring och inspirerar till aktivitet.

Vi har haft förmånen att utgå från en blank ritning, och har tillsammans med en arkitekt skapat lokaler som är designade med ett enda mål i fokus - att skapa en bra inspirerande miljö. Rummen är ljusa och luftiga, med mycket god ventilation och minimalt med störande ljud.

Färger och detaljer är valda för att skapa lugn och harmoni, men samtidigt stimulera tanken. Stilrent, snyggt och ombonat - men utan att pocka på uppmärksamhet. Den enda risken är att man kan fastna en stund och bara njuta av den hänförande utsikten.

Lokalerna är behagliga att vistas i även längre tider och atmosfären är trivsam. Vi har mattor på golven i alla rum, stolarna är mjuka, och all presentationsutrustning är av hög kvalitet.

Självklart ingår WiFi, blädderblock, skrivtavla, projektor, anteckningsblock och pennor.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.