Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 560 st

First Hotel Norrtull - Konferens- och eventlokal med unik atmosfär

Beläget nära Stockholm city i en av stadens mest karaktäristiska byggnader hittar du First Hotel Norrtull med en egen unik stil, atmosfär och design. Byggnaden är från 1920-talet och har tidigare varit Sveriges Vin och Spritcentral. Idag finns här 129 hotellrum samt konferens- och eventytor för upp till 400 personer.

Konferens
Hotellet erbjuder 7 konferenslokaler i varierande storlekar som alltid inkluderar teknik, WIFI, projektor, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial samt vatten och godis.

Event & festvåning
I hotellets unika ytor kan du arrangera en mängd olika event och festarrangemang för upp till 550 minglande gäster. Minimässor, utställningar, produktlansering, modevisning, kickoffer och fester av alla dess olika slag. Varför inte en stor sommarfest på den fina innergården?

Aktiviteter
Kombinera ert besök hos oss med någon av våra aktiviteter. Ibland är det viktigt att avsätta tid för den sociala biten - lära känna varandra, umgås, skratta och fånga den där speciella teamkänslan. Vi har ett brett utbud av aktiviteter och tar gärna fram idéer och förslag utifrån era behov.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Sommarhagen Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.