Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 029 st

Elite Hotels of Sweden

Hos oss hittar du unika mötesmiljöer likväl som traditionella konferens- och möteslokaler. Oavsett vad ni tar er för, ska ni alltid känna er välkomna hos oss. Vi erbjuder inspirerande, personliga och komfortabla miljöer som ger de bästa förutsättningarna för en lyckad tillställning.

Elite Hotels erbjuder centralt belägna mötesmiljöer i mer än 18 svenska orter över hela landet. Våra lokaler erbjuder något för alla tillfällen och smaker. I dag har Elite Hotels ett trettiotal kvalitetshotell – från Malmö i söder till Luleå i norr – där varje hotell har sin unika historia och speciella karaktär. De flesta hotell återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender.

Förutom den vackra inramningen är den kulinariska upplevelsen minst lika viktig. På så gott som alla Elite Hotels finns en eller flera restauranger som erbjuder utsökt mat och dryck. Några av våra restauranger har dessutom vunnit priser för sitt delikata kök.

Vår engagerade personal hjälper dig med alla former av arrangemang och månar om helhetsupplevelsen. Vi är noga med att du ska känna dig trygg från början till slut och att din tillställning ska bli framgångsrik och oförglömlig.

Med ett samtal når du över 300 konferenslokaler över hela landet. Boka ditt möte hos oss och upplev något utöver det vanliga.

I Elite-gruppen ingår även Conventum i Örebro, Växjö Konserthus och Arken Konferens i Örnsköldsvik.

Varmt välkommen!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.