Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 524 st

Clarion Hotel Sign

Skicka e-post

Clarion Hotel Sign

08-676 98 00

Östra Järnvägsgatan 35
101 26 Stockholm

Kapacitet

1220 deltagare

Ett framgångsrikt möte kräver inte enbart rätt teknisk utrustning, god planering och ett professionellt genomförande. Clarion Hotel Sign strävar dessutom efter att med inspirerande atmosfär, personligt engagemang och god mat skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad och givande konferens.

Clarion Hotel Sign har en kapacitet på totalt 1220 konfererande gäster med möjlighet att ordna konferens, event och andra arrangemang för upp till 700 personer. Utöver detta erbjuder Clarion Hotel Sign mötesrum för 20-200 personer, alla utrustade med den senaste tekniken.

Med ett läge mitt i city i Stockholm finns alla möjligheter till att ordna aktiviteter även utanför hotellets väggar - allt är nära! Med ett par minuters promenad till kommunikationer och allt Stockholm har att erbjuda finns det tid för både effektivitet och upplevelser.

Vägbeskrivning
Från söder: Kör E4/E20 i riktning Stockholm. Följ skyltar mot Essingeöarna och därefter mot Fridhemsplan. Följ skylt mot centrum och därefter mot Norra Bantorget.

Från norr: Kör E4/E20 mot Stockholm. Följ skyltar mot Norrtull och följ Sveavägen. Sväng höger in på Olof Palmes Gata och kör fram till Norra Bantorget.

Kommunalt: Åk till Stockholm Central. Vid huvudentrén, ta vänster och följ Vasagatan ca 200 meter mot Norra Bantorget. På vänster sida vid parken ligger hotellet.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Sommarhagen Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.