Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 238 st

Clarion Hotel Amaranten

Kapacitet

340 deltagare

Ett modernt 4-stjärnigt hotell, centralt beläget i Stockholm. Här bor du bara några minuters promenad från Stockholms centralstation, Arlanda Express, shopping, nöjen, kultur och sevärdheter. Clarion Hotel Amaranten är ett hotell med vänlig atmosfär, personligt bemötande och nordisk interiör. Hotellet är en naturlig mötesplats för såväl internationella gäster som för grannarna i området. Runt hörnet av hotellet ligger en av Stockholms krogtätaste gator, Scheelegatan, med mat och dryck från världens alla hörn. Hotellet består av 7 våningar med totalt 461 hotellrum varav 4 sviter med privat balkong eller terrass.

Alla rum har stora härliga fönster, dusch och bad, minibar, livsstilsmagasin och gratis internet. Hotellet är rökfritt.

Amaranten konferens och events
Vårt mötesrum på hotellet är designat för att passar mindre sällskap upp till 14 personer. Är ni i behov av större lokaler för möten har vi ett nära samarbete med Piperska Muren som erbjuder lokaler upp till 340 personer. Vi kan även erbjuda events för upp till 1300 personer i vår lobby och restaurang.

Amaranten Restaurang & Bar
Amaranten Restaurang, Bar & Lounge erbjuder en omfångsrik meny med ett brett vinsortiment. Här serveras allt från en snabb espresso till internationell à la carte.

Amaranten gym, pool och spa
Som gäst på hotellet har du fri tillgång till ett modernt gym, pool och spa. Vi erbjuder personlig träning med kostrådgivning, spabehandlingar samt pool och bastu.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Fotografiska Banner
Sommarhagen Banner
City Conference Center
Catch & Relax
Ballbreaker julbord

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.