Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 981 st

Clarion Collection Hotel Tapto

Clarion Collection Hotel Tapto är det personliga hotellet med hög standard och individuell prägel i centrala Stockholm, nära Stadion. Gästvänlighet, omtanke och personlig service med hemkänsla och kvalitet är våra huvudvärderingar – vi lovar att vi ska göra allt för att Ni skall känna Er som hemma!

Konferera centralt i Stockholm
Hos oss erbjuds du en lugn miljö med personlig service centralt i Stockholm. Vi är det perfekta valet för denna lilla konferensen eller styrelsemöten. Vår reception är bemannad dygnet runt om och hjälper dig gärna med att kopiera, faxa och övrig service.

Två konferensrum
På hotellet finns två konferenslokaler, Värjan och Kanonen. Både konferenslokalerna hittar du på andra våningen i huset. Värjan rymmer max 10 personer och är utmärkt för styrelsemöten och mindre grupper. Kanonen rymmer 25 personer i biosittning. Med sitt halvmånformade utseende släpps mycket ljus in, vilket gör lokalen ljus och öppen.

Konferensrummen kan hyras både hel- och halvdagar alla dagar i veckan. Vi har även heldagspaket. I lokalhyran ingår Internet, whiteboard, blädderblock samt vatten, godis och frukt. Vid hyr även ut LCD-projektor vid behov.

Läge
Vi ligger ett stenkast från Stadions tunnelbanestation, som ligger två hållplatser från T-Centralen. Det går även bussar i närheten av hotellet, på Valhallavägen.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.