Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Café Opera

Skicka e-post

Café Opera

08-676 58 07

Operahuset, Karl XII:s torg
111 86 Stockholm

När Café Opera öppnade 1980 i brasserieform med nattklubb och kasino blev det genast landets mest omtalade nöjesställe och träffpunkt för alla åldrar - och har så förblivit. Lokalerna är perfekta för större fester, företagspresentationer, filmpremiärer, modevisningar, konserter och mycket mer för upp till 750 personer.

Café Opera är en av Stockholms populäraste arenor för galafester, produktlanseringar och visningar. Här får du feststämning och lyxig dekor inkluderat i ditt event. Lokalerna passar utmärkt för såväl 50 middagsgäster som 750 minglare. Oavsett om det gäller en exklusiv supé för dina allra bästa kunder, ett hejdundrande party för hela företaget eller årets stora galafest är Café Opera ett bra val. Vi har bl.a. arrangerat galamiddagarna i samband med Guldbaggen och Aftonbladets TV-prisutdelning, Elle-galans efterfest samt årliga fester för Voice och MTV. Vi har samarbetat med företag som Sony, LG, BMW och Warner Music och bland våra gäster syns såväl världsstjärnor inom alla tänkbara områden som kungligheter. Här har även Wyclef Jean, Mariah Carey, Dire Straits, Ricky Martin, Alanis Morisette och många fler uppträtt. Våra lokaler har även blivit mycket populära för luncher med föreläsningar och frukostkonferenser. Lagerlunden, den inglasade delen mot Kungsträdgården, är populär för lite mindre tillställningar.

Café Opera ägs av Nobis Hotels, Restaurants & Conference som bl.a. driver stjärnkrogen Operakällaren, Stallmästaregården, designhotellet J och Restaurant J i Nacka Strand.

Nobis

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.