Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Aula Magna

Kapacitet

1194 deltagare

Vacker och funktionell konferensmiljö
I Aula Magna på Stockholms universitet, kan du anordna allt från de riktigt stora arrangemangen till de små seminarierna, allt under ett tak i magnifika lokaler.

Aula Magna är beläget i Frescati i Stockholm. Byggnaden stod färdig 1997, och är ett av arkitekten Ralph Erskines främsta byggnadsverk. Lokalerna är ljusa och luftiga, genomgående inredda med blonda träslag.

Vår flerfaldigt prisbelönade konferensanläggning ger både avkoppling och stimulans för dina sinnen och lokalerna bjuder på stora möjligheter. Här är varje detalj utformad för att erbjuda den optimala mötesplatsen, både i det större och mindre formatet.

Hörsalen i hjärtat av Aula Magna är utformad som en amfiteater, ett av de största i sitt slag i landet. Den har designats för bästa möjliga akustik och ger trots sin storlek en känsla av intimitet och samvaro. Salen rymmer 1 194 personer, och kan även delas av till två separata lokaler med plats för 557 respektive 637 personer.

Det finns fem seminarierum med plats för mellan 18 och 50 personer. Samtliga rum är utrustade med whiteboard, dataprojektor, hörslinga och trådlöst internet.

Aula Magnas eleganta foajé och det ljusa och luftiga Galleriet på våningen ovanför är väl anpassade för förtäring, mingel och utställningar.

I Aula Magna har traditionella hantverk väckts till liv och inredningen präglas av naturmaterial som tegel, trä, glas och sten. Samtliga lokaler är tillgängliga för funktionshindrade.

Välkommen att kontakta oss på Konferensservice i Aula Magna för mer information och priser.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.