Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

SeaLodge Sjösportgården

Det finns många anledningar att träffas utanför sin arbetsplats. Konferens, kick off, ledningsmöte, utbildning eller säljmöte. Men syftet är densamma: Att uppleva saker tillsammans och åstadkomma något som gör skillnad.

På Sea Lodge är det maten, miljön och våra speciella aktiviteter som står i fokus och när arbetsdagen är tillända och både kropp och knopp är fulla med nya intryck, då behöver man återhämtning och vila för att på bästa sätt tillgodogöra sig idéer och insikter.

Vårt kök är certifierat av Västsvensk Mersmak där maten lagas med omsorg, kärlek, ekologiska och lokala råvaror i möjligaste mån. Nyfångad fisk och pinfärska skaldjur står givetvis i fokus.

På sommaren är vår uteservering precis vid havskanten en självklar plats för avkoppling. På vintern är det skönt att kura framför den sprakande brasan. Våra vedeldade tunnor med utsikt över Västerhavet är som balsam för själen året om. Hit kan du komma precis som du är. Ta ett djupt andetag och låt vinden blåsa håret på ända.

Vi tror på uttrycket ”att sova på saken” och därför sover ni hos oss på bekvämaste sätt – i en Carpe Diem säng. Vakna på morgonen till doften av nybakat bröd och våfflor, hemmagjorda sillvarianter, västkuströra och annat gott från vår frukostbuffé. En bra start för att möta en ny dag och nya utmaningar.

Bra att veta:

På Sea Lodge har vi 15 rum, alla belägna i vår huvudbyggnad, där även restaurang, reception och vår möteslokal finns. Här kan du bo själv eller upp till 4 personer. Varje rum är utrustat med två bäddade Carpe Diem sängar, garderob, handfat, handdukar och go, fräsch morgonrock. Dusch och toalett finns i direkt anslutning i korridoren.
De flesta rummen har en bedårande utsikt över Smögens södra skärgård och fantastiska Hållö Fyr.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.