Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Nordens Ark konferens & hotell

Kapacitet

90 deltagare

Nordens Ark hotell & konferens ligger på det vackra Åby säteri. Här får ni möjlighet att kombinera ert konferensarbete med en vistelse i naturskön och spännande miljö.

Nordens Ark erbjuder konferenslokaler för både den lilla och den stora gruppen. Lokalerna finns i såväl nybyggda hus som i K-märkta byggnader av historiskt intresse. Alla lokaler är utrustade med whiteboard, overhead och blädderblock. För er som så önskar finns även tillgång till dataprojektor och internetuppkoppling.

Heldagskonferens, halvdagskonferens, övernattning på Hotell Nordens Ark, med eller utan guidad tur i parken... Möjligheterna är många och vi skräddarsyr konferensen efter era önskemål.

Konferenslokaler
Mangården – Salen är möblerad med ett ovalt bord för max 18 personer och ligger i Åby säteris K-märkta Mangårdsbyggnad. Grupprum för 4-8 personer finns.

Åby – Salen som rymmer max 30 personer ligger i hotellbyggnaden och kan möbleras i U-form eller skolsittning. Inga grupprum finns i anslutning till salen.

Annedal – Salen ligger ca 150 m från hotellet precis vid entrén till den vilda parken. Den kan möbleras i U-form eller skolsittning och rymmer 85-90 personer.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.