Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 896 st

Välkommen till Quality Hotel Friends – Eventhotellet för de stora ögonblicken!

Vi öppnade den 31 augusti 2013 och erbjuder lokaler i en unik evenemangsmiljö i Arenastaden i Solna, norr om Stockholm, med nationalarenan Friends Arena vägg i vägg. Vår målsättning är att bli Arenastadens vardagsrum. Vi erbjuder en ombonad och levande mötesplats mitt i betongen. Koppla av med en kaffe eller ett glas vin i lobbybaren First Moment, ät middag i Brasseriet på 25:e våningen med oslagbar utsikt över Stockholm med omnejd eller njut av vår frukostbuffé med många ekologiska inslag i In Between. Ett vardagsrum där du som reser till Arenastaden vilar upp dig efter en shoppingrunda på kommande Mall of Scandinavia eller laddar inför konserten på Friends Arena. Här är alla välkomna!

Quality Hotel Friends erbjuder upp till 15 välutrustade, ljusa och moderna lokaler. På vår konferensvåning på plan 5 finns möjlighet att konferera oavsett om ni är 2 eller 450 personer. Vi har mindre lokaler, styrelserum och en större lokal för 450 personer. I hjärtat av konferensvåningen finns vår lounge där ni kan hämta förfriskningar under dagen, kaffe, vatten, frukt, kakor och sist men inte minst popcorn och mjukglass! Våra konferenslokaler för upp till 100 personer har alla våra karakteristiska runda fönster. Våra stora lokal på plan5 har stora panoramafönster med utsikt mot Mall of Scandinavia som öppnar i 12e november 2015. Som konferensgäst hos oss blir du väl omhändertagen på plats av våra konferensvärdinnor som ser till att allt fungerar så att ni kan fokusera på ert möte. Har ni en större konferens hjälper en av våra projektledare er att detaljplanara i god tid innan mötets start. Vi kommer gärna med kreativa idéer på hur ni lägger upp er agenda för bästa resultat eller hur ni kan fylla på deltagarnas energi med mat och dryck eller varför inte en träningsaktivitet under dagen? Be att få tips och ideér av våra projketledare som alla är utbildade Quality Meeting Advisors!

Vår stora Eventsal är närmare 2000 kvm och tar grupper upp till 1800 personer för mingel, 1200 om det gäller konferens. Salen är gjord för att du som arrangör ska kunna bygga ditt drömevent. Här kan du skapa allt från stor mässa till magisk fest – allt är möjligt! Även här får du en projektledare som projektleder ditt event, konferens, mässa eller middag. De backas upp av vår proffsiga eventpersonal som också guidar dig längst vägen vad gäller teknik, mat & dryck mm. The sky is the limit!

Hotellet har 400 rum, varav 4 sviter, och totalt 888 bäddar. På andra våningen finns ett fullt utrustat gym med två bastur där du kan mjuka upp musklerna efter ett pass i gymmet eller en löpartur runt närbelägna Råstasjön eller i den kungliga Hagaparken.

Arenastaden växer just nu så att det knakar! Vi har sedan tidigare grannar som Friends Arena, Vattenfall, Svenska Fotbollsförbundet, PEAB och Apoteket. Snart flyttar det in nya grannar – TeliaSonera, SEB och Siemens är några utav de företag som är på väg att flytta hit. Tack vare den stora tillväxen blir avstånden hit är kortare och kortare. Under våren öppnar påfarten från E4/E18 som ansluter direkt till hotellet och i samband med att Mall of Scandinavia öppnar får vi ytterligare 4000 parkeringsplatser. Från Solna Station till Stockholms Centralstation tar det bara 7 minuter med pendeltåg och till Arlanda 30 minuter.

Välkommen till Quality Hotel Friends – eventhotellet för de stora ögonblicken!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Äventyrsbanan
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.