Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Solna Folkets Hus AB

Solna Folkets Hus är en modern konferensanläggning och ett litet kulturhus endast ett par hundra meter från Solna Centrum och 10 minuter från centrala Stockholm.
Här finns totalt 15 st ljusa mötesrum som rymmer allt från två till 149 personer i hel eller halvdagskonferens. Möbleringen i rummen varierar, beroende på vad ni har för möte. Vi hjälper gärna till med tips och idéer.

Konferensrummen är utrustade med fast och trådlöst internet, projektor, whiteboardtavla, blädderblock och hörslinga. Vi kan ta hand om alla era dokument till mötet och kopiera dem i vårt tryckeri, före, under eller efter mötet.

Med personalens professionella bemötande och planering efter era önskemål får vi ert möte att bli precis som ni vill ha det.

Kultur

Solna Folkets Hus erbjuder ett varierat kulturprogram dit alla är välkomna. Vi ordnar allt ifrån föreläsningar om dagsaktuella ämnen och författarkvällar till musikaler, teaterföreställningar och filmvisningar. Det finns även utställningsmöjligheter i vår fina foajé.

Tryckeri

När ni vill ha snabba leveranser och ett proffsigt resultat är Solna Folkets Hus tryckeri det rätta valet. Vi kan hjälpa er med allt från det enklaste häftet till limbindning av böcker. Självklart hjälper vi till att ta fram det som passar er prisbild bäst.

Besök vår hemsida för mer information

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.