Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Hufvudsta Gård och Möten

EN MODERN MÖTESPLATS I KLASSISK MILJÖ

Hufvudsta Gård Mat & Möten är en spännande mötesplats sedan länge. Redan i början av 1700-talet var här ett värdshus och 1792 planerades mordet på Kung Gustav den III på gården. Idag är huvudbyggnaden renoverad till en modern mötesanläggning med stort fokus på framgångsrika affärsmöten, konferenser och mat.

VÅRA MÖTESRUM

Vi har tretton lokaler i olika storlekar och olika möblering. Balsalen är husets största och kanske vackraste rum med sex meter i takhöjd och utsikt mot både gården och sjön. I våra mindre konferenslokaler finns det plats för mellan 6 och upp till 40 personer.


MAT SOM ÄR GOD OCH BRA FÖR NATUREN OCH MÄNNISKAN

Maten på Hufvudsta Gård lagas från grunden med stor respekt för råvaran, naturen och människan. Vi erbjuder frukost, lunch, fika och middagar men även After Work, mingelmat och matlagningsaktiviteter. Måltiderna serveras i våra matsalar och det går att boka chambre séparée.

MATLAGNINGSAKTIVITETER

På Hufvudsta är det såklart maten som står i centrum när det kommer till aktiviteterna. Matlagningskurser, dryckesprovningar och drinkskola är vår specialitet.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.