Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 236 st

Bergendal

Bergendal

Kapacitet

160 deltagare

Bergendal är en plats för framgångsrika möten. Läget och mixen av Herrgården och modern miljö gör att vi kan skräddarsy varje arrangemang. Varför inte börja mötet i den moderna konferensdelen och avsluta med middag i den vackra Herrgårdsmatsalen?

Våra ljusa och flexibla mötesrum är utrustade med den senaste tekniken. Givetvis ingår det fritt höghastighets wifi för alla mötesdeltagare. Vi har alltid hjälpsamma tekniker på plats om det uppstår några frågor.

På Bergendal samsas Herrgården sida vid sida med modern arkitektur. Denna kontrast skapar en miljö som passar allt ifrån företagets konferens till bröllopsfesten. 126 hotellrum och 168 bäddar kan vi skräddarsy ett besök för såväl mindre sällskap som för större grupper.

Vår möteskoordinator hjälper till med att förslå en lämplig mötesmodell, att boka inspirerande föreläsare eller ordna passande aktiviteter. Den storslagna parken utanför erbjuder dessutom möjlighet till aktiviteter även utomhus. Med vår kunskap och erfarenhet får du alla förutsättningar för ett lyckat möte. Varje möte på Bergendal är dessutom ett klimatneutralt möte.

The answer is yes, what is the question?

Klimatneutralt företagSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Catch & Relax
Fotografiska Banner
Sommarhagen Banner
City Conference Center
Gyllene Uttern Hotel Group

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.