Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

Bergendal

Bergendal

Kapacitet

170 deltagare

HÄR MÖTS MER ÄN MÄNNISKOR
Bergendal är en mötesanläggning vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter.

Det här är en mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. Ett möte på Bergendal är ett möte i tid och rum. Platsen är historisk torparmark och lämningar utmed Edsviken visar hur vikingar för länge sedan levt och färdats här. Vi tror på traditioner och värnar vår historia, men vi tror också på förnyelse och engagemang för en trygg framtid.

Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort engagemang vill vi få dig att trivas hos oss! Vår målsättning är att du ska känna dig så välkommen att du både vill komma tillbaka - och rekommendera oss till kollegor och vänner.
Vi har en covid clean certifiering.

Varmt välkommen till vår vita pärla och Edsviken.

Klimatneutralt företagSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Fjällnäs
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.