Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Bergendal

Bergendal

Kapacitet

170 deltagare

STOCKHOLMS NÄRMASTE MÖTESPLATS
Med ett stort antal möteslokaler, hotellrum och mer än 40 års erfarenhet av att arrangera möten vet vi hur man skräddarsyr väl fungerande konferenslösningar för såväl mindre sällskap som större grupper. Vi vet hur mycket behov och önskemål kan variera. Vissa söker avskildhet medan andra behöver arbeta på att lära känna varandra bättre. En del övernattar, några konfererar över dagen.

Hur dina behov och önskemål ser ut vet vi inte ännu, men du kan känna dig trygg i att vi har lösningar och vet vad som krävs för att skapa effektiva möten. Oavsett om du vill vistas i herrgårdsmiljö eller moderna rum.

Vissa av era kollegor kanske inte kan närvara fysiskt på mötet hos oss. Kollegor med via länk är inga problem! Meddela oss vid bokningstillfället att ni ska ha det upplägget så ordnar vi med utrustningen.

Med kvalificerat hållbarhetsarbete och miljömärkning (Svanencertifierade sedan 90-talet), fyra stjärnor enligt Visita, säkerhetsklassning enligt Safe Hotels, bemanning dygnet runt, room service, matsalar och bar med utsikt – är det ett lika klokt som tryggt och bekvämt val att välja Bergendal. Fri parkering, internetuppkoppling samt inträde till relaxavdelning och gym ingår alltid.

Förutom våra fyra stjärnor i Visitas hotellklassificeringssystem är vi även ett utvalt konferenshotell av Svenska Möten vilket för dig som kund innebär en garanti för att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens tuffa klassificeringssystem.

Klimatneutralt företagSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.