Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 537 st

Abbekås Hamnkrog & Hotell

Vi må vara nykomlingar till Sydkusten, men vi har för avsikt att göra Abbekås Hamnkrog & Hotell till en av ”solkustens” allra bästa krogar med ett av de mysigaste och mest besöksvärda hotellen. Förutsättningarna är fantastiska, läget är oslagbart och miljön något de flesta bara kan drömma om.

Vår krog är en mötesplats där gästen alltid och verkligen känner sig välkommen och bekväm. En krog där det inte spelar någon roll om du kan uttala namnet på det goda franska vinet korrekt – så länge du vet att uppskatta det. En krog där vi tar oss tid - tid att laga mat, tid att umgås, tid att leva. Det finns så många bråttom-ställen i världen – allt ska gå så fort. Men vi vill driva en krog för dem som uppskattar livets goda, människor som kan sitta på hela rumpan och njuta av god mat, goda kakor, gott vin eller en god pilsner. Helt enkelt ett ställe där man kan ta det lugnt och ha det gott en stund.

För dig som är på genomresa eller turistar längs vår vackra kust vill vi erbjuda en möjlighet till paus och njutning i den alldeles speciella och genuina miljö som Abbekås hamn utgör. Även fyrfota vänner är välkomna. Här finns även aktiviteter såsom fiske och fågelskådning, är ni golfsugna ligger Abbekås GK fem minuter bort.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.