Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 536 st

STF Kolarbyn/Eco-Lodge Vandrarhem

Pris per person 1800:-

Kapacitet

24 deltagare

På STF Kolarbyn finns varken elektricitet eller rinnande vatten. Här somnar du gott framför den sprakande eldstaden och vaknar upp till vacker fågelsång. Tystnad, vildmark och spännande skogsupplevelser finns bara ett par timmar från storstadens myller.

Vandrarhemmet är en samling kolarkojor mitt i granskogen. Här finns tolv kolarkojor med två britsar för fårskinnsfällar och sovsäckar. Alla kolarkojor har vedeldad kamin och du hugger själv din egen ved och kan plocka blåbär direkt på taket.

I området finns goda möjligheter för friluftsliv och fina fiskesjöar, grillplatser och härliga vandringsleder. Vandrarhemmet är en miljöanpassad logianläggning byggd av naturmaterial. En del av intäkterna som kommer in till STF Kolarbyn går direkt till bevarande av natur och kulturvärden i form av olika projekt. Ett besök på vandrarhemmet blir en spännande och mysig naturupplevelse för alla.

Dra åt skogen med kollegorna!

Kolarbyn har öppet året runt för företagsgrupper. Många kommer hit för att lära känna varandra inom gruppen i kombination med roliga, avslappnande eller spännande aktiviteter.

Våra populäraste aktiviteter för grupper:
- Överlevnadskurs
- Eldworkshop
- Älgsafari
- Bäversafari

Vi har färdiga paket för ett dygn där det ingår följande:
välkomstfika vid elden, guidad rundvandring i Kolarbyn, aktivitet i 2 timmar, tillgång till vår flytande bastu, tre rättersviltmiddag, logi i kolarkoja samt ekologiskfrukost.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.