Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 830 st

Best Western Jula Hotell & Konferens

Välkommen att övernatta på Best Western Jula Hotell & Konferens. I juli 2007 slog vi upp portarna till Best Western Jula hotell & Konferens. Ett modernt hotell som är strategiskt beläget vid E20 och nära attraktiva utflyktsmål som Skara domkyrka, Skara Sommarland, trandansen, Axevallatravet, Resor i Arns fotspår och julahuset.
Vår öppna lobbylounge inbjuder till intressanta möten och avslappnad atmosfär. Vår öppna lobbylounge inbjuder till intressanta möten i en avslappnad atmosfär. Hotellet har 5 konferens rum och bastu på fjärde våning.

Hotellet har 72 rum och 3 sviter – alla med specialdesignade sängar. Alla rum är rymliga och väl genomtänkta. Modern design och komfortabelt boende går hand i hand med lugn och harmoni. I alla rum ingår Internet, 26 tums LCD-TV, telefon och hårfön. Hela hotellet är rökfritt och miljöcertifierat med Svanen

Hotellets säkerhet är välplanerad och genomtänkt. Automatiskt brandlarm och elektroniska nyckelkort bidrar till våra gästers trygghet och att alla får en god natts sömn.

I Restaurang Pinot Blank eller på vår uteservering väntar en minnesrik upplevelse som stimulerar alla sinnen. I matsalen kan man också njuta av konst från kända konstnärer så som Anders Zorn, Carl Larsson, Bruno Liljefors och Bengt Lindström

Det givna konferensvalet!
Vi har plats för upp till 48 personer för en traditionell konferens och 80 personer vid biosittning. Även mindre grupper är välkomna då vi även har styrelse rum med plats för upp till 12 personer. Naturligtvis tillhandahåller vi den tekniska utrustning ni kan tänkas behöva i samband med er vistelse hos oss.

Konferenskapacitet
Good As Gold
Biosittning: 80 pers
Skolsittning: 45 pers
U-sittning: 30 pers

Legolas
Biosittning: 56 pers
Skolsittning: 28 pers
U-sittning: 24 pers

Ego Boy
Styrelsebord 10-12 pers

Mr Pine Chip
Styrelsebord 10-12 pers

Victory Tilly
Styrelsebord 10-12 pers

SvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.