Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

Stockeboda Gård

Kapacitet

80 deltagare

På Stockeboda Gård, mitt i Österlens vackraste natur, är det fullt av aktiviteter året om. Vi har ständigt både företag som kombinerar konferenser med samarbetsövningar och roliga aktiviteter och privata grupper som firar bemärkelsedagar eller njuter av våra helgpaket.

För att en konferens ska bli riktigt lyckad krävs ofta ett helhetstänkande. Hos oss kan du få det kompletta konferenspaketet, med teoretiska pass varvade med roliga & givande aktiviteter, festmenyer och ett lantligt, lugnt boende vägg i vägg med naturen.

Exempel på några av våra aktiviteter:
- Vedeldade badtunnor
- Mordgåtor
- Teambuilding
- Samarbetsövningar
- Glödvandring
- Ångtågsresa
- Linedance
- Kräftskivor med kräftfiske i egna dammar

På Stockeboda finns tre modernt utrustade konferensrum i olika storlekar, vilket gör att vi kan ta emot allt från små grupper upp till 100 personer. Bredband i alla lokalerna samt stugorna.

Övernattning sker i våra bekväma, moderna fritidshus vid bokskogens bryn. Varje stuga har två sovrum och WC/dusch, stort allrum & en köksdel.

Vi hjälper gärna både små och stora företag med planeringen av konferensen och skräddarsyr upplägget helt efter era önskemål. Välkommen att höra av dig, så berättar vi mer!

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.