Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 029 st

Karlaby Kro

Kapacitet

100 deltagare

Mitt i den lilla skånska byn på Österlen ligger Karlaby Kro. En lantgård som förvandlats till en äkta Dansk-Skånsk Kro. Med sina vackra rum, matsalar samt inglasade inomhuspool värnar vi om våra gästers trivsel. Allt från maten till servicen.

Hotellet har 21 stora, rymliga, vackra rum. Alla olika och individuellt möblerade. Som konferensgäst kopplar du av efter dagens slit i ett enkelrum, normalt anpassat för två personer. En trivsam hemmiljö, rum att leva i och hämta andan från arbetet i.

Konferenser
Karlaby Kro är en fyrlängad gård där en av längorna är helt disponerad för konferenser. I direkt anslutning ligger två grupparbetsrum. Naturligtvis finns här full teknisk utrustning. Här finns också en lobby med sköna sittgrupper och öppen spis. Dessutom har vi två mindre konferensrum, lämpliga till exempel för styrelsemöten. Alltså gott om möjligheter till både arbete i flera mindre grupper och till skön avkoppling och förtagsinterna aktiviteter. Personal med gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av konferensverksamhet.

Restaurang
I en härlig miljö i tre olika matsalar kan vi lova våra gäster en njutning utöver det vanliga. Upplevelsen fullbordas av vår duktiga serveringspersonal, som med stor kunnighet ger er service med omtanke. Vid privata sällskap står vårt kök till förfogande för era speciella önskemål. Efter måltiden finns våra rum för de gäster som väljer att stanna över natten.

Vägbeskrivning
7 km V Simrishamn. Ystad 35 km, Kristianstad 70 km, Malmö 90 km.

Countryside HotelsHistoric Hotels of SwedenLuxury Lifestyle Hotels & ResortsVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.