Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 439 st

Steningevik

Kapacitet

100 deltagare

Steningevik är en mötesanläggning i naturskön miljö vid Mälarens strand, endast 8 minuter från Arlanda och 30 minuter från Stockholm. Här finns en omtalad värme och hemkänsla varvat med hög professionalism och gästfokus. Konferenslokalerna och tekniken håller mycket hög kvalitet och ger de bästa förutsättningarna för ett bra möte. Vårt prisbelönta kök erbjuder kulinariska upplevelser för alla smaker.

Steningevik har 12 konferenslokaler varav den största rymmer 100 personer. Flertalet av lokalerna är utrustade med takhängd dataprojektor, integrerad ljudanläggning och belyst whiteboard av glas. VGA-växlare för 6 portar och dokumetkamera finns som hjälpmedel för en effektiv konferens. Förutom trådlös uppkoppling (100 Mbit) finns fast uppkoppling samt möjlighet till videokonferens i de flesta lokaler. Vi har även 6 grupprum.

Restaurangen har plats för 120 personer och serverar frukost- och lunchbuffé samt fyrarätters middagar. Under sommarhalvåret avnjuts måltiderna på uteterassen med utsikt över Mälaren. Våra kunniga sommelierer hjälper gärna till med vinrekommendationer till maten.

På Steningevik bor du bekvämt i något av våra 61 ljusa och trevliga gästrum. Rummen är inredda i olika stil beroende på i vilken flygel man bor i. Morgonrock, hårtork, vattenkokare, mineralvatten, strykbräda, strykjärn och safe är standard i våra rum.

Njut och slappna av i våra vedeldade utomhuskar fyllda med ångande varmt vatten. Prova champagne eller dessertvin med våra sommelierer. Gå en guidad slottsvisning på Steninge Slott eller i Sigtuna stad. I vår nya relaxavdelning finns herr- och dambastu samt inomhuspool med jetstream. Möjligheterna till både stora och små aktiviteter är många på Steningevik. Kontakta oss gärna för fler förslag.

IACCSafe hotelsSvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Fjällnäs

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.