Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 029 st

Hotell Kristina

Kapacitet

126 deltagare

Hotell Kristina är ett familjeföretag beläget på en höjd med magnifik utsikt över Mälaren och Sigtuna Stad. Hotell Kristina är före detta anrika Sigtunaskolan och inredningen är designad 30-tal där många fina funkisdetaljer är bevarade. På hotellet har vi kombinerat Sigtunas charm, hotellets vackra inredning, ändamålsenliga konferenslokaler med god mat från vårt förstklassiga kök. Vi använder oss av de bästa råvaror, de flesta inköpta hos lokala ekologiska gårdar och vårt kök är KRAV-registrerat.

I nära anslutning till hotellet finns en nyrenoverad simhall från 30-talet med fri entré för våra konferensgäster, träningsslingor, utegym, frisbeebana, golfbanor, närliggande gym som vi bjuder på inträdet till m.m. Vi erbjuder även kostnadsfri morgonträning. Som övriga aktiviteter ordnar vi bl.a. choklad- och mjödprovningar, vår populära smakresan, guidade turer i historiska Sigtuna Stad, teambuilding övningar bland mycket annat.
Varmt välkomna till Hotell Kristina i idylliska Sigtuna Stad - 15 minuter från Arlanda.
Konferenslokaler
7 konferenslokaler i olika storlekar. Vår största lokal, Teatern, rymmer 126 personer. Teatern är just det levande hus vi strävat efter med konferenser i veckorna samt opera och fester på helgerna. I vår lokal Pelarsalen kan man välja mellan att sitta vid bord eller sjunka ner i våra sköna soffor. Vill man ha avskildhet rekommenderar vi Ateljén, där gruppen disponerar en våning för sig själv.
Logi
Ljusa, fräscha och personliga rum. Vissa med sjöutsikt. Samtliga rum har telefon, TV, hårtork, trådlöst bredband (kostnadsfritt) och WC/dusch.
Festvåning
Vacker matsal med plats för upp till 100 personer. Speciella bröllopsmenyer och specialpris på logi och frukost i samband med fest. Vår Teater är ett utmärkt val för den större festen, med både inomhusbalkong och scen. Vi gillar att överraska, håll utkik efter våra event i temat mat, konst och musik!
Spänst, kultur och hållbarhet löper som en röd tråd genom hela Hotell Kristina!

Klimatneutralt företagSvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Fjällnäs
Äventyrsbanan

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.