Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Best Western Arlanda Hotellby

Kapacitet

90 deltagare

Best Western Arlanda Hotellby är en hotell- och konferensanläggning belägen endast fem minuter från den internationella flygplatsen Arlanda. Vi erbjuder fri transfer till och från Arlanda som ett led i vår strävan att ge våra gäster en enkel och bra service.

Våra möteslokaler är alla utrustade med fritt internet, modern utrustning i form av LCD-projektor, White board, OH och ljudutrustning med mikrofon. I vår största lokal manövreras tekniken med hjälp av en enkel och modern pekskärm.
Våra 146 hotellrum håller en bra standard och är samlade runt gården i 17 hus. Samtliga rum är utrustade med 27 fria tv-kanaler och har tillgång till fritt internet.
Självklart erbjuder vi fri parkering. Dessutom erbjuder tv-övervakad långtidsparkering till ett bra pris.
I huvudbyggnaden finns vår matsal, där vi serverar frukostbuffé, lunch och middag. I anslutning till möteslokalerna serveras såväl förmiddagskaffe som eftermiddagskaffe från vår kaffebuffé, som vi förstärker med både juice, frukt, kakor och godis.
Mitt på gården finns även vårt vackra soldattorp Karlsberg som är inramat av gammaldags gärdsgård.
När det blir lite fri tid över för gästerna kan vi erbjuda elbelyst motionsspår, bastu och en träningslokal med både cykel och löpband.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.