Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 439 st

Högbo Brukshotell

Kapacitet

230 deltagare

Modern hotell- och konferensanläggning med ett brett utbud av aktiviteter inom matlagning, äventyr, spa, golf och skidåkning. Högbo Brukshotell har 116 rum, 240 bäddar med hotellstandard.

De flesta rummen ligger i huvudbyggnaden samt i direkt anslutning till hotellet. Alla rum är rökfria och 5 rum är handikappanpassade, här finns också en förstklassig restaurang. 24 rum ligger ca 400 m från hotellet i en idyllisk miljö med skogen runt knuten.

Till hotellet hör dessutom elva välbevarade smedsstugor varav sju originella sviter med egen personlighet. De är rustade i gammal stil och modernt inredda med sängar och sängskåp samt hotellstandard.

Förutom en mångfald äventyrsaktiviteter utomhus finns i huvudbyggnaden en spaanläggning med pool och bastu.

Högbo Brukshotell är den första anläggningen i Sverige som Vasaloppet knutit till sig som samarbetspartner. Genom Högbo Bruks konstsnöanläggning kan man erbjuda tidig och bra skidåkning i ett spårsystem som passar både elit och motionärer.

Hotellet erbjuder en mängd olika weekendpaket, som t ex romantik, gourmet, utförsåkning, längdskidåkning, spa, golf, mordgåta och gästspel. Varmt välkommen!

SvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.