Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Sätra Brunn – en stund av välbefinnande

Dagkonferens

Pris från 645:-

Kapacitet

120 deltagare

Erbjudande

  • Förmiddagskaffe
  • Konferenslokal inkl sedvanlig teknik
  • Lunch och salladsbuffé med vårt eget källvatten. Kaffe och kaka
  • Eftermiddagskaffe med hembakt bröd

Sätra Brunn är en konferens- och spaanläggning med en unik historia från 1700-talet. Historiken är levande genom våra vackra 1700-talshus på brunnsområdet, och det går fortfarande att dricka vattnet direkt ur källan. Hit har människor kommit i över 300 år för att må bra. I vår stora spaanläggning finns en 34-gradig pool, bubbelpool, ångbastu, ett fullt utrustat gym och bastu samt ett relaxrum med massagestolar och olika sittgrupper. Våra spaterapeuter kan bokas för välgörande behandlingar av olika slag.

Vi har konferensrum och grupprum i varierande storlekar. Alla rum har givetvis den tekniska utrustning som är en självklarhet idag. De har också en historisk atmosfär som inte är en självklarhet på alla konferensanläggningar.

Boendet är i Skogsgården, våra tre hotellbyggnader, inredda i sekelskiftesstil. Alla gäster har fri entré till spaanläggningen.

Maten är oerhört viktig för oss på Sätra Brunn. Vår restaurang är KRAV-märkt och vi är vida kända för vår goda mat, lagad med kärlek och bra råvaror.

Här finns unika möjligheter till effektiva och inspirerande möten. Vi är övertygade om att din vistelse hos oss kommer att inspirera dig och skapa minnesvärda intryck.

För mer information gå till vår hemsida.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.