Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 238 st

Comfort Hotel Royal

Välkommen till Comfort Hotel Royal, ett hotell mitt i Säffle centrum. Vi erbjuder boende med närhet till shopping, restauranger, järnvägsstation, teater mm. Hotellet har 100 rum och alla är rökfria. Självklart kan vi även erbjuda rum för rörelsehindrade. Fri parkering för alla våra gäster.

Starta och avrunda dagen i hotellets restaurang. På morgonen frestar vi med en frukostbuffé och till middag kan du äta à la carte i någon av våra restauranger. Royal Bar erbjuder god mat & dryck för hela familjen. I Royal Bar finns även ett av Sveriges största whiskysortiment med 101 olika sorter från hela världen.

Vi erbjuder ändamålsenliga konferenslokaler i olika storlekar med modern presentationsteknik. Allt som behövs för en lyckad konferens. Kapellet är vår nya konferenslokal med plats för upp till 150 personer. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda ett brett sortiment aktiviteter som blir en rolig omväxling till en effektiv arbetsdag. Kontakta oss så hjälper vi dig att arrangera en lyckad konferens.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Gyllene Uttern Hotel Group
Nordic Camping & Resort
Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Fjällnäs
Fotografiska Banner
Sommarhagen Banner

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.