Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

Skålsjögården

Välkommen till Skålsjögården på gränsen mellan Hälsingland och Dalarna!

Skålsjögården är en kurs- och konferensanläggning med många möjligheter till unika upplevelser. Här sker möten på en kurs eller konferens. Här möts släkter och vänner på bröllop och fest.

Skålsjögården ligger sju mil norr om Falun mitt i Finnskogsriket, stor natur, syrerik atmosfär och ett naturligt lugn med alla möjligheter till en upplevelserik och fin vistelse.

Vi har unika möjligheter att skapa framgångsrika möten och aktiviteter just för att vi ligger där vi ligger. Här är det nära till att göra saker ni faktiskt enbart kan göra hos oss - som är helt era egna när dagen är slut eller behöver ett avbrott.

Själva målet för vår strävan, att du skall få och uppleva en harmonisk och bra träff hos oss! Din träff- konferens är viktig för oss. Om du utgår från att vi har utrustningen, lämpliga och flexibla lokaler, ett bra kök samt fina bäddar så kan vi vara överens om att så upplevs Skålsjögården!

Erfarenheten säger oss att våra gäster vill utnyttja Skålsjögårdens unika byggnader samt den omkringliggande naturen i kombination med det chosefria läget när de har önskemål om arrangemang av olika slag. Här fyller man år, här gifter sig älskande par, Skålsjögården är aktiviteter och arrangemang!

Här arrangeras tävlingar med många deltagare i skidspåren ena dagen och brödbakning för en grupp i den vederldade bagarstugan nästa dag! Kanske i bjärt kontrast till skotersafari med guide i ett fantastiskt 100-mila ledsystem i snörika marker!

Anläggningen har följande kapaciteter:
- Logi för 60 personer i 30 rum.
- Konferensrum för upp till 80 personer, grupprum.
- Restaurang med 88 platser och fullständiga rättigheter.
- Vandringsleder, naturstigar.
- Skidspår, elljusspår.
- Skoterleder och orienteringskartor.
- Rejält tilltagna omklädningsrum med dusch och bastu.
- Finsk rökbastu, badtunna.
- Eldpallkoja och bagarstuga.
- Källvatten direkt från källorna på Skålsjögården

Vad det handlar om är att nyttja de unika förutsättningar Skålsjögården har och vad du som vår gäst vill skall ingå i upplevelsen - arrangemanget.

- Att bada rökbastu är en alldeles speciell upplevelse, tag möjligheten när du är här!
- Att anordna en aktivitet vid den sprakande brasan i Eldpallkojan upplevs med alla sinnen och kan rymma många kompletterande aktiviteter.
- Att baka pizza eller bröd i bagarstugan där vi eldat upp den stora ugnen och serverar tilltugg till brödet! En gemensamhetsskapande aktivitet för 5 – 6 personer under bakningen och många fler i rummet intill på efterfesten vid bagarstugans öppna spis.
- Att vandra på våra underbara utmärkta vandringsleder och naturstigar eller att åka skidor på våra preparerade skidspår.

Välkommen som vår gäst önskar Elisabeth och Åke med personal.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.