Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 029 st

Bruksvillan i Östanå – event och konferens i mindre skala

Pris per person från 700:-

Kapacitet

30 deltagare

Bruksvillan erbjuder en fantastisk miljö för den mindre konferensen. Villan som har en totalyta på drygt 500 kvm har under lång tid fungerat som mötesplats för evenemang av skilda slag som bröllop, dop och middagar och den har även ofta hyst in konferenssällskap på upp till 30 deltagare. Platsen är lugn och avskild men ändå nära – 8 km till Osby där det finns järnväg och busstation med direktkontakt till större delen av södra Sverige.

Läget invid Helge å ger en vacker inramning med ek, bok, rosor och tuja samt egen badbrygga i ån och roddbåt. Bruksvillan har en stor inhägnad tomt med flera uteplatser. Husdjur är välkomna. Gott om parkeringsplatser och en rymlig entré att hänga kläder i. Wifi i hela huset.

På Bruksvillan gäller självhushåll. Köket är fullt utrustat med två ugnar, spis, kyl och frys samt restaurangdiskmaskin. Serveringsutrustning för uppemot 40 personer. Man kan sköta städningen själv eller anlita oss. Möjlighet till övernattning för 14 personer, eventuellt fler, i dubbel- och flerbäddsrum. På nedervåningen finns gillestuga med kyl, TV och stor öppen spis. Där är också två rymliga duschrum med två duschar och wc vardera samt bastu.

Mer information och kontakt:

bruksvillan.com

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.