Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 908 st

Gimo Herrgård

Kapacitet

110 deltagare

Gimo Herrgård, Sveriges första gustavianska herrgård är av många ansedd som Sveriges vackraste herrgård. Herrgården ritades av hovarkitekt Jean Eric Rehn och uppfördes på 1760-talet. Herrgårdens första ägare var engelsmännen Robert Finlay och John Jennings men när pengarna tog slut såldes huset till Jean Henri Le Febure som ägde herrgården fram till 1806 när familjen Reuterskiöld inledde sin sekellånga vistelse på Gimo Herrgård.

Idag är Gimo Herrgård ett fyrstjärnigt hotell med 67 rum fördelat på tre olika byggnader. Samtliga rum är av hög standard, har eget badrum med dusch, telefon, TV med svenska och internationella kanaler samt trådlöst internet. Superiorrum och svit har jacuzzi. Rum med bastu finns.

Vårt konferenscenter ligger i de gamla vagnsstallarna som inrymmer fem moderna konferenslokaler, den största för upp till 110 personer. Samtliga lokaler har Telia Homerun samt gratis trådat bredband och all tänkbar teknisk utrustning går givetvis att ordna.

På herrgården finns flera matsalar för grupper på upp till 200 personer. Vår vinkällare har ett stort och gediget utbud av viner och innehåller bland annat flera årgångar av Château Margaux. Vi är även speciellt utvald Sverigeambassadör för det australiensiska vinhuset Penfold’s, här kan du avnjuta de flesta vinerna från ett av den nya världens främsta vinhus. På herrgården finns flera sommelierer.

Vid Gimosjön ligger vår sjöstuga med bastu, bar, vedeldad badtunna och stor brygga för bad och fiske året om. Här ligger även våra rodd- och bryggbåtar förtöjda för den som önskar ta en avkopplande tur på sjön. På herrgårdsområdet finns flera parker och skogsmark för olika sorters aktiviteter, tennisbana, biljard och bibliotek. Vi har ett nära samarbete med flera olika aktivitets- och eventbolag och kan ordna nästan vilken aktivitet som helst. Flera golfbanor inom 20 minuters reseavstånd.

Korta fakta
67 rum, 110 bäddar
Flera rum med jacuzzi, ett med bastu
Telia Homerun på hela anläggningen
Gratis bredband i konferenscentret
Flera matsalar för upp till 200 gäster
Fem konferenslokaler, upp till 110 personer i den största

Countryside HotelsSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.