Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 751 st

Quality Hotel & Resort Frösö Park

I maj 2015 slår Sveriges nya hotell och mötesplats upp portarna på ön Frösön i Östersund, Jämtland. 200 rum och 10 sviter – de flesta med bedårande utsikt över Storsjön mot fjällvärlden i väster. På Quality Hotel & Resort Frösö Park kan du mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba, året runt – det blir ett personligt möteshotell med både hög och låg puls. På Quality Hotel & Resort Frösö Park kan du mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba, året runt – det blir ett personligt möteshotell med både hög och låg puls.

På hotellet finns ett 20-tal möteslokaler, däribland ett par konceptrum inspirerade av Hotel Hoxton i London. Boka Köket, ”Boxen” eller Vardagsrummet för en annorlunda mötesupplevelse. Tillsammans med Frösö Convention Center, med lokaler för kongresser, mässor och events, finns plats för över 4 000 gäster vilket innebär att Quality Hotel & Resort Frösö Park med Frösö Convention Center blir Norrlands största mötesplats.

Spa-avdelningen är en lugn oas med en härlig plats för njutning. Här finns varma pooler både ute och inne. Gym, yogasalar, behandlingar, fyra olika bastupplevelser, mm skapar atmosfären som gör att hela kroppen mår gott.

Vi tror att de flesta människor mår bäst och får sina klokaste idéer när de är ute och rör på sig. Vi har tagit fasta på det! Hos oss är det lätt och självklart att röra på sig. Ta en skön joggingtur eller ett promenadmöte på S:t Olavsleden (pilgrimsled), en skidtur eller skridskotur på Storsjön eller slå några slag på en av Sveriges vackraste golfbanor med milsvidd utsikt över fjällen. Vi gillar sport och uteliv.  Så packa med träningskläderna! www.frosoparkhotel.se

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Sommarbanner Snälltåget
City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Catch & Relax

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.