Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Skåvsjöholm - Prickfria möten

Skåvsjöholm - Prickfria möten

PRICKFRIA MÖTEN I FANTASTISK SKÄRGÅRDSMILJÖ
Skåvsjöholm hittar ni i härlig skärgårdsmiljö, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. Här möts ni i moderna möteslokaler, sover i nyrenoverade hotellrum, njuter av fantastiska måltider i vacker restaurang och umgås i relaxavdelning, bar och gym. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Målet är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop; atmosfär, service, måltider, teknik, hotellrum och aktiviteter.
Standardteknik för hybridmöten inkluderas självklart!

Möteslokalerna
På Skåvsjöholm finns 17 möteslokaler som passar grupper med allt från 2-110 deltagare. I möteslokalerna ingår alltid den senaste tekniken och de allra flesta har härlig havsutsikt. Dessutom inkluderas standardteknik för hybridmöten!

Måltiderna
Maten som serveras i vår restaurang är minst lika uppskattad som den vackra miljön, vi får ständiga lovord från våra gäster. Och har man bara bra råvaror behöver man inte konstla till det - det är vad vi tror på. Det vi serverar skall vara äkta och genuint från ax till limpa. Vi brinner för är att hitta de allra bästa råvarorna och omvandla dem till en måltid som stannar kvar i ditt minne. Fråga oss gärna om våra grönare menyer!

Gästrummen
Vi har 87 enkelrum och 10 dubbelrum (nyrenoverade 2020). Material, möbler och inredning är valt med största omsorg för både gäster och miljö. De allra flesta har en strålande utsikt över vattnet.

Aktiviteterna
Vare sig ni vill bättra på teamkänslan, utveckla individerna, roa deltagarna, slappna av eller bara få en nypa frisk luft sätter vi gärna ihop ett aktivitetsförslag anpassat efter just era behov.

Varmt välkommen till oss!

SvanenSvenska Möten

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.