Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 439 st

Skåvsjöholm i skymning

Skåvsjöholm - Prickfria möten

Pris per person från 120:-

Kapacitet

110 deltagare

Är det dags för ett möte, konferens eller kick-off? Vill ni lägga mer tid på mötet och mindre tid på resan? Välkommen till Skåvsjöholm, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. För att deltagarna ska trivas är atmosfären och miljön lika viktiga som maten, tekniken, rummen och aktiviteterna. När allt fungerar och hänger ihop blir upplevelsen komplett, ett prickfritt möte.

Möteslokalerna
På Skåvsjöholm finns 17 möteslokaler som passar grupper med allt från 3-120 deltagare. Alla möteslokaler har dagsljus och de flesta har härlig havsutsikt.

Maten
Maten som serveras i vår restaurang är lika uppskattad som miljön. Vi får ständiga lovord från våra gäster för den utsökta maten. Efter middagen är ni välkomna till baren där ni kan njuta av utsikten över vattnet och strandpromenaden.

Gästrummen
Vi har 87 enkelrum och 10 dubbelrum. Material, möbler och ventilation är valt med största omsorg för gästerna och miljön. De allra flesta har en rofylld utsikt över Skåvsjöholmssundet.

Aktiviteterna
Vare sig ni vill bättra på teamkänslan, utveckla individerna, roa deltagarna, slappna av eller bara få en nypa frisk luft sätter vi gärna ihop ett aktivitetsprogram anpassat efter just era behov.

SvanenSvenska Möten

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Fjällnäs

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.