Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 500 st

Skåvsjöholm - Prickfria möten

Skåvsjöholm - Prickfria möten

Välkommen till Skåvsjöholm, endast 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. Hos oss möts ni i moderna möteslokaler, sover i nyrenoverade hotellrum, njuter av fantastiska måltider i vår vackra restaurang och umgås i relaxavdelning, bar och gym. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Vi är proffs på konferenser och vårt motto är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop; atmosfär, service, måltider, teknik, hotellrum och aktiviteter.

Möteslokalerna
På Skåvsjöholm finns 17 möteslokaler som passar grupper med allt från 2-110 deltagare. I möteslokalerna ingår alltid den senaste tekniken och de flesta har härlig havsutsikt.

Maten
Maten som serveras i vår restaurang är minst lika uppskattad som den vackra miljön. Vi får ständiga lovord från våra gäster för den utsökta maten. Efter middagen är ni välkomna till baren där ni kan njuta av utsikten över vattnet och strandpromenaden.

Gästrummen
Vi har 87 enkelrum och 10 dubbelrum (nyrenoverade 2020). Material, möbler och ventilation är valt med största omsorg för gästerna och miljön. De allra flesta har en rofylld utsikt över vattnet.

Aktiviteterna
Vare sig ni vill bättra på teamkänslan, utveckla individerna, roa deltagarna, slappna av eller bara få en nypa frisk luft sätter vi gärna ihop ett aktivitetsprogram anpassat efter just era behov.

SvanenSvenska Möten

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Fjällnäs
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.